Astronauter i urørt hvitt landskap

Trykk på pila under for å lage den riktige stemningen før du leser videre

Kjerringer, filler og flak kommer vannrett, loddrett og i spiral. Vi slår fra oss kitingen så lenge. Må vente til snøen har satt seg mer. Finner fram dress med hette, gamasjer og slalombriller. Tre astronauter setter nesa mot skileiken. Der har ingen leika før oss i dag, og vi vasser oss gjennom umerkede og uoppkjørte løyper. Storhompene er ekstra bratte og vanskelige, og det er lett å kjøre seg fast både i «Bæsjesvingen» og i «Fjertefallet». Det stopper ikke disse oppdagerene. Gjenkjennelsesgleden er stor, og det er flotte varmebuer som gir ly.

FJERTEFALLET: Astronaut setter utfor ved første anledning

SNØ I KOPPEN: Mor åpner opp for snø i safta (og får høre "jeg fryser" etterpå...overraskelse!)

Ingenting øker skiglede og evne som en god vår og sommer. På veien til bilen møter vi mange andre som må prøve skia. 70 åringer i stiv skøyting på 0-føre, 9 åringer i kondomdress. Nå er det viktigst å komme seg ut. Man vet aldri hvor lenge snøen varer.

DYPDYKK: Astronauten inspiserer landskapet nøye

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s