Undervannstur

Vi har hatt de flotteste padleturer nordpå. Sittet i kajakken og kikket ned i det klare vannet. Nå er vi klare for å sitte på bunn og kikke opp: vi har blitt fridykkere.

Nyslåtte fridykkere klare for å oppdage en helt ny verden

Nyslåtte fridykkere klare for å oppdage en helt ny verden

Mor har ønsket å bli fridykker i en rekke år uten helt å få kommet i gang. Tilfeldighetene ledet til Pingvin sporsdykkerklubb, et første dykk, og vips var jeg hekta. Drakta var litt kald, og på jakt etter mer utstyr på Frivannsliv fant vi filmer fra en dykkefamilie på vestlandet. Her viser de både skifting og fantastiske bilder av en liten mygg i våtdrakt som dyttes ned at sin store sterke far. Det går med andre ord an at barn er med på dette. Spesielt hun minste har ønsket seg snorkel i mange år, men skal man ha snorkel i Norge, må man også ha drakt. Når bursdagene til de små nærmet seg, spleiset vi med besteforeldre på dykkepakke fra Frivannsliv, og de små ble selvsagt henrykt!

Hittil har vi to familiedykk i dårlig sikt, men er fornøyd med at vi får det til, at vi ikke fryser og at vi blir flinkere og flinkere til å ta drakten på og av. Nå går dagene med til å drømme om krystallklart vann og hvit bunn…. Vi gleder oss til padling og dykking i sommerferien!!

Bøye med dykkeflagg er en del av pakka

Bøye med dykkeflagg er en del av pakka

1 tanke på “Undervannstur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s