Om oss

 

Padling langs vakre Helgelandskysten

Vi er en familie med to voksne og to barn født sommeren 2004 og 2006 og Gruffalo født i et påskeegg 2011. De voksne har alltid lyst å dra på tur, og har som mål å lage turer som også de små vil være med på. Ofte lykkes vi, men ikke alltid. Vi prøver å lære bort at en fin tur ikke nødvendigvis betyr at vi må dra så langt med egen maskin. Vi liker godt å være på padletur på sommeren, og det er ikke så mange kilometer vi tilbakelegger. Samtidig ser vi at når de blir større får de også til mer selv, og at man innimellom må utfordre dem i forhold til hva de selv tror de får til. Vi gleder oss over flotte blogger av andre barnefamilier som legger ut turer de har gjennomført som gjør at vi forskyver grensen for når vi tør å prøve ut de samme turene hos oss.  Med denne bloggen håper vi at våre turer kan være med å inspirere andre.

Gruffe-lill som plutselig dukket opp av sekken på toppen av Festvågtind, Henningsvær

 

2 tanker på “Om oss

 1. Hej!
  Vi träffades i Augusti i år på Helgelandskusten i ert tältläger utanför Lurö, Undrar hur det gick för er, vi kom till Vikingen som längst Norrut för att sedan paddla hemmåt igen. Fick en härlig tur och såg många örnehögar:-)/
  Hälsningar,
  Kia och Johan

  • Hei Kia og Johan! Vi har vært så trege i høst at vi ikke engang har sett din kommentar! Så hyggelig å høre fra deg. Vi hadde det veldig fint, og fikk etter hver dykket etter kamskjell og røkt makrell og virkelig «easy living». Desverre var de utsolgt for deres flotte tørrdrakter, så vi får prøve igjen neste sesong.

   HIlsen Elin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s